Correctie

Zoekt u een taalprofessional die de teksten van uw bedrijf kan corrigeren? Context Talen heeft professionals beschikbaar in 30 talen. Zij zorgen ervoor dat uw klanten of relaties gegarandeerd een foutloze tekst onder ogen krijgen.

Corrigeren van tekst of vertaling

Een van onze gekwalificeerde revisoren kijkt de tekst na. Er wordt gecorrigeerd op spelling, grammatica en interpunctie maar ook op de begrijpelijkheid en leesbaarheid van de tekst. Het resultaat is een correcte en uitstekend leesbare tekst die u met een gerust hart aan uw klant of buitenlandse collega kunt sturen. Klik hier voor de lijst met beschikbare talen.

Kenmerken van een goede revisor

Context Talen werkt uitsluitend met professionals. Zij hebben een (ver)taalopleiding afgerond op hbo of universitair niveau en zijn aantoonbaar gespecialiseerd op een of meerdere vakgebieden. U kunt hierbij denken aan juridisch, medisch, technisch, agrarisch etc.

Onze revisoren controleren teksten in hun moedertaal. Zij hebben dus niet alleen taalkundige maar ook culturele kennis zodat bijvoorbeeld kunnen beoordelen of uw tekst de juiste 'tone of voice' heeft.  

Correctie vreemde talen

Wat kost het corrigeren van een tekst?

De prijs van een correctieopdracht hangt af van de tijd die de revisor nodig heeft voor het controleren van de tekst. Het aantal pagina’s dat we per uur kunnen controleren en redigeren hangt af van de kwaliteit en de complexiteit van de tekst.

Wij kunnen dit van te voren inschatten. Als u een offerte aanvraagt en de tekst meestuurt dan kunnen wij u precies vertellen wat uw opdracht gaat kosten en wanneer u de tekst retour ontvangt.

Context Talen is lid van de VViN, de branchevereniging voor vertaalbureaus Context Talen is lid van de VViN, de branchevereniging voor vertaalbureaus