Revisie Russische teksten

Schrijft iemand binnen uw bedrijf de teksten voor de Russische markt maar wilt deze voor de zekerheid laten nakijken door een taalprofessional? Maak dan gebruik van de correctiediensten van Context Talen.

Revisie Russisch

Het kan zinvol zijn om uw Russische teksten te laten controleren. Een native speaker Russisch met veel kennis van uw producten of diensten hoeft immers nog geen goede tekstschijver te zijn. De taalprofessionals van Context Talen zijn dat wel. Zij zorgen ervoor dat uw Russische teksten foutloos, helder en prettig leesbaar zijn.

Revisor Russisch

U levert uw tekst digitaal bij ons aan en een gekwalificeerde revisor Russisch redigeert het stuk op begrijpelijkheid, spelling, grammatica en interpunctie.

Het resultaat is een uitstekende Russische tekst, die u met een gerust hart kunt inzetten voor uw (marketing) communicatie. 

Revisie Russisch Revisie Russisch

Revisie Russisch offerte

De offerte voor correctiediensten is gebaseerd op het aantal pagina’s dat de revisor per uur kan redigeren.

De snelheid van de Russische revisor hangt samen met de kwaliteit en de complexiteit van de tekst. Vraag hier een offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.