Nakijken Spaanse teksten

Schrijft iemand binnen uw bedrijf de teksten voor de Spaanstalige markt maar wilt u deze voor de zekerheid laten nakijken door een professional? Maak dan gebruik van de correctiediensten van Context Talen. 

Revisie Spaans

Het kan zeer zinvol zijn om uw teksten te laten reviseren. Een agent of medewerker die verstand heeft van uw branche hoeft tenslotte nog geen goede tekstschrijver te zijn. Daarnaast maakt het verschil of uw teksten bestemd zijn voor Spanje of voor Zuid-Amerika. Het ene Spaans is het andere niet en dat heeft invloed op de vertaling.

Revisie en localisatie Spaans

U levert uw tekst digitaal bij ons aan en een gekwalificeerde revisor Spaans controleert het stuk op begrijpelijkheid, spelling, grammatica en interpunctie. Daarnaast kijkt hij of zij of de woordkeus geschikt is voor het land waar het voor bestemd is. Dit wordt ook wel localisatie genoemd.

Het resultaat is een uitstekende Spaanse tekst, goed leesbaar en zonder fouten, die u met een gerust hart naar uw buitenlandse klant of relatie kunt sturen.

Nakijken Spaans Nakijken Spaans

Offerte correctie Spaans

De offerte voor correctiediensten is gebaseerd op het aantal pagina’s dat de revisor per uur kan redigeren.

De snelheid van de Spaanse revisor hangt samen met de kwaliteit en de complexiteit van de tekst. Vraag hier een offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent.