Revisie Poolse teksten

U kunt zelf geschreven of vertaalde teksten in het Pools laten nakijken door een taalprofessional van Context Talen. Zo bent u verzekerd van een uitstekend leesbare tekst, zonder fouten.

Revisie Pools

Revisie van uw Poolste teksten kan een positief effect hebben op uw (marketing)communicatie met klanten of relaties. Een native speaker Pools met veel kennis van uw product of dienst hoeft immers nog geen goede tekstschijver te zijn. De taalprofessionals van Context Talen zijn dat wel. Zij zorgen ervoor dat uw Poolse teksten foutloos, helder en prettig leesbaar zijn.

Revisor Pools

De werkwijze voor revisie is eenvoudig. U levert uw tekst digitaal bij ons aan en een gekwalificeerde revisor Pools redigeert het stuk op begrijpelijkheid, spelling, grammatica en interpunctie.

Het resultaat is een uitstekende Poolse tekst, die u met een gerust hart naar uw buitenlandse klant of relatie kunt sturen. 

Revisie Poolse teksten Revisie Poolse teksten

Offerte correctie Pools

De offerte voor correctiediensten is gebaseerd op het aantal pagina’s dat de revisor per uur kan redigeren.

De snelheid van de Poolse revisor hangt samen met de kwaliteit en de complexiteit van de tekst. Vraag hier een offerte aan, dan weet u precies waar u aan toe bent. U kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.