Tekstredactie Engels

Wees verzekerd van een foutloze tekst. Laat uw (vertaalde) Engelse teksten redigeren door een van onze taalprofessionals voor u overgaat tot publicatie. 

Werkwijze tekstredactie Engels

U levert de tekst digitaal bij ons aan en wij laten een van onze gekwalificeerde revisoren Amerikaans of Brits Engels uw tekst controleren op begrijpelijkheid, leesbaarheid, spelling, grammatica en interpunctie. Kleine foutjes worden direct gecorrigeerd, bij vragen over de inhoudelijke juistheid nemen we contact met u op voor overleg. Het resultaat is een goed leesbare tekst, zonder fouten.

Professionele revisoren Engels

Onze revisoren Engels voldoen aan dezelfde strenge eisen als onze vertalers. Zij hebben op minimaal hbo-niveau een (ver)taalopleiding afgerond en kijken alleen teksten in hun moedertaal na. Zij hebben zich gespecialiseerd op een specifiek vakgebied, zijn van onbesproken gedrag en nemen strikte geheimhouding in acht.

De revisor beheerst de taal van uw doelgroep. Schrijft u voor de USA dan zetten wij een native Amerikaanse revisor in. Richt u zich op de Australische markt? Dan zorgen wij voor een native Australiër. Omdat de revisoren moedertaalsprekers zijn, kunnen zij ook beoordelen of de 'tone of voice' in uw teksten geschikt is voor de doelgroep die u beoogt te bereiken.

Voorkom steenkolenengels, schakel een professional in. Voorkom steenkolenengels, schakel een professional in.

Offerte voor correctie Engels

De offerte voor correctiediensten is gebaseerd op het aantal pagina’s dat de revisor per uur kan nakijken. De snelheid hangt samen met de kwaliteit en de complexiteit van de tekst. Vraag hier een offerte aan, dan weet u binnen één werkdag precies waar u aan toe bent.