Tekstredactie Frans

Schrijft of vertaalt iemand binnen uw bedrijf Franse teksten? Dan kunt u deze laten nakijken door een taalprofessional van Context Talen. Zo weet u zeker dat u een foutloze tekst stuurt naar uw klant of relatie.

Revisie Frans

Het kan zeer zinvol zijn om uw teksten te laten reviseren. Een Franse agent die verstand heeft van techniek hoeft tenslotte nog geen goede tekstschijver te zijn. En een Nederlandse medewerker die het Frans goed beheerst, is nu eenmaal geen native speaker of professioneel vertaler. 

Revisor Frans

Als u uw tekst laat nakijken weet u zeker dat hij foutloos is, goed leest en de juiste 'tone of voice' heeft. Context Talen laat uw teksten controleren door een ervaren en gekwalificeerde revisor Frans.

U levert uw tekst digitaal bij ons aan en de revisor controleert het stuk op begrijpelijkheid, spelling, grammatica, interpunctie en stijl. Het resultaat is een uitstekende Franse tekst, goed leesbaar en zonder fouten. Deze tekst kunt met een gerust hart naar uw buitenlandse klant of relatie sturen, of gebruiken voor uw website.

Nakijken Frans Nakijken Frans

Offerte correctie Frans

De offerte voor correctiediensten is gebaseerd op het aantal pagina’s dat de revisor per uur kan nakijken.

De snelheid van de Franse revisor hangt samen met de kwaliteit en de complexiteit van de tekst. Vraag hier een offerte aan voor uw tekst, dan weet u precies waar u aan toe bent.