Carrière maken? Leer een taal!

17 september 2012

Om carrière te maken binnen het bedrijfsleven wordt meertaligheid steeds belangrijker. Dat is de conclusie van een wereldwijd onderzoek van AMA Enterprise onder duizend bedrijven.

Op dit moment verwacht 14 procent van de ondernemingen dat kandidaten voor functies op managementniveau een vreemde taal spreken. Twee jaar geleden was dat nog 10 procent.

Wereldtaal

Engels is op dit moment nog steeds de belangrijkste taal in de internationale zakenwereld maar of dat zo blijft is volgens de onderzoekers maar de vraag gezien andere opkomende economieën .

Cursus Engels, Spaans of Russisch?

De onderzoekers constateerden daarnaast dat 23 procent van de ondernemingen zelf hun medewerkers van taaltrainingen voorziet, terwijl dat twee jaar geleden nog maar bij 10 procent het geval was.

Wilt u uw onderneming en uw managers vooruit helpen? Overweeg dan eens een zakelijke taaltraining op maat van Context Talen. Wij richten ons op het bedrijfsleven en zijn in staat om uw medewerkers die taal te leren die voor uw vakgebied van belang is. Dat kan in het Engels maar ook in het Frans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch of iedere andere taal die voor u van belang is.
 

Taal leren goed voor carrière Taal leren goed voor carrière

Meer nieuws