Chinese vertaaltrends

10 januari 2013

China heeft nog steeds een van de snelst groeiende economieën ter wereld en dat biedt voor Nederlandse bedrijven kansen.

Vertalingen Chinees

Dat de Nederlandse ondernemers deze kansen zien en ook aangrijpen, merken wij duidelijk in de aanvragen voor vertalingen Chinees. Het aantal neemt toe en de vraag naar Chinees komt uit steeds meer verschillende branches.

Handel drijven met China Handel drijven met China

Tot een jaar geleden verzorgde Context Talen vooral vertalingen Chinees voor juridische klanten. De laatste maanden is er echter een sterke toename te zien in de aanvragen van bedrijven in de techniek en logistiek. Daarnaast is ook land- en tuinbouw een duidelijke groeimarkt.

Handelsmissie China

Misschien wilt u ook handel drijven met China of gaat u mee met de handelsmissie die de provincies Gelderland en Overijssel organiseren begin maart? Context Talen is u graag van dienst met professionele vertalingen Chinees.

Vertaler Chinees

Wij werken met moedertaalsprekers die niet alleen de taal maar ook de cultuur van het land kennen. Ons online Vertaalplatform zorgt ervoor dat uw stukken via een beveiligde verbinding worden verzonden. Meer informatie of direct een offerte? Neem contact met ons op, wij helpen u graag op weg.

Meer nieuws