De Secretaressepas

25 maart 2013

Context Talen doet mee aan de Secretaressepas. De Secretaressepas is een voordeelpas voor alle secretaresses in Nederland.

Korting op vertalingen

Leden van de Secretaressepas ontvangen 5% korting op elke vertaal- of correctieopdracht die ze bij ons aanleveren. Bij de eerste opdracht ontvangt de secretaresse bovendien een bol.com cadeaubon ter waarde van 5% van de opdracht (excl. btw).

Ontdek wat veel collega secretaresses al weten: Context Talen levert perfecte vertalingen in bijna vijftig talen, snel en altijd op de afgesproken leverdatum retour.

Korting op taaltrainingen

Secretaresses die hun taalvaardigheid willen verbeteren krijgen 5% korting op onze taaltrainingen op maat. Engels, Duits en Frans worden op dit moment veel gevraagd maar andere talen zijn ook mogelijk. Denk aan Spaans, Zweeds of Russisch. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Vertalingen en taaltrainingen voor secretaresses Vertalingen en taaltrainingen voor secretaresses

Meer nieuws
Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Zie ook
Offerte vertaling Offerte taaltraining

Uitgelicht

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Dit levert uitstekende en consistent vertaalde teksten op die bovendien zeer snel geleverd kunnen worden. Het Vertaalplatform biedt voor klanten grote voordelen op gebied van prijs, veiligheid en gemak.

Lees meer! »