Direct vertalen in InDesign

9 maart 2015

Snel en voordelig uw catalogus, folder, flyer of tijdschrift laten vertalen? Context Talen vertaalt rechtstreeks in Adobe InDesign. Benieuwd naar de prijs? Vraag dan hier direct offerte aan.

Vertalen met behoud van opmaak

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Onze vertalers kunnen hierdoor direct in uw InDesign bestand werken.  Als u uw bestand in Adobe InDesign aanlevert, ontvangt u de vertaalde tekst ook retour in Adobe InDesign. U hoeft uw teksten dus niet eerst om te zetten naar Word of PDF en u heeft achteraf geen gedoe met knippen en plakken van de vertaalde tekst.

Uw vertaling is vrijwel drukklaar. Het enige wat uw vormgever nog even moet doen, is de lay-out van de teksten controleren. In een vertaling neemt het volume van de tekst altijd een beetje toe of af ten opzichte van de brontaal, waardoor de tekst wat verschoven kan zijn.

Vertalen in Indesign is niet alleen handig maar ook voordelig omdat wij bij bewerkbare bestanden (zoals Adobe Indesign) gebruik kunnen maken van vertaalgeheugens. U ontvangt daardoor aantrekkelijke kortingen op herhaling in de tekst.

Ook vertalen in InDesign?

Wilt u ook uw catalogus, folder of reclamemateriaal ook rechtstreeks in InDesign laten vertalen? Neem dan contact met ons voor meer informatie. Of vraag hier direct offerte aan. Op werkdagen ontvangt u binnen twee uur een prijsopgave.

Tevreden klant

Tuindeco International bv is een van de klanten die zijn catalogus door Context Talen laat vertalen. Het Vertaalplatform en de mogelijkheid om rechtstreeks in Indesign te vertalen waren doorslaggevend bij de keus voor ons vertaalbureau. De heer Streuer van Tuindeco formuleert het als volgt:

“Voor het vertalen van de Tuindeco consumentencatalogus, hebben we medio 2013 gekozen voor Context Talen. Een goed contact, redelijke tarieven en goede afspraken waren voor ons de reden om met dit bedrijf zaken te gaan doen en, voor ons doorslaggevend, de mogelijkheid om de vertaling aan te kunnen leveren in InDesign.”

Meer nieuws