Exporteren naar Rusland!

12 januari 2015

Exporteren naar Rusland? Jazeker, dat kan nog steeds. De huidige Russische boycot focust zich op een aantal branches, vooral in de agrifood, maar dat houdt niet in dat de markt volledig gesloten is. Voor sommige ondernemers is Rusland zelf interessanter dan ooit.

Informatie over export naar Rusland

Ziet u ook kansen op de Russische markt? Zorg dan dat u goed beslagen ten ijs komt. De rijksoverheid verstrekt veel praktische informatie en er worden op verschillende locaties in het land workshops aangeboden zoals die van het WTC in Leeuwarden op 13 februari. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Russisch vertaalbureau

Natuurlijk mag een goed vertaalbureau niet ontbreken. Context Talen heeft bijna 20 jaar ervaring met het vertalen van en naar het Russisch voor het MKB. Wij hebben Russische taalspecialisten voor u beschikbaar voor uiteenlopende branches: technisch, juridisch, medisch, toeristisch, financieel, etc. We kunnen bovendien zeer uiteenlopende bestanden met behoud van opmaak vertalen. Word, Excell, Powerpoint, Adobe Indesign, HTML, XML het is allemaal geen probleem.  Klik hier voor de volledige lijst.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct offerte aan. Tijdens kantooruren heeft u binnen twee uur een prijsopgave.

We helpen u graag verder.

Meer nieuws