Kipproducten in 4 talen

14 februari 2011

Context Talen heeft deze week een grote vertaalklus afgerond voor Plukon Convenience. Alle specificaties van de nieuwe kipproducten zijn door ons in het Frans, Duits en Engels vertaald. De specificaties worden o.a. vermeld op de etiketten van de producten die vanaf volgende week van de band zullen rollen.

Plukon Royale Groep is producent en leverancier van pluimvee vleesproducten met 10 vestigingen verspreid over Nederland, Duitsland en België en afzetmarkten in geheel Europa. Goede vertalingen zijn dus van groot belang voor het bedrijf.

Kipvleugels - Hähnchenflügel - Chicken Wings - Ailes de Poulet Kipvleugels - Hähnchenflügel - Chicken Wings - Ailes de Poulet

Plukon is zeer tevreden over het verloop en het resultaat van het vertaalproces. Onze contactpersoon, de heer Niemeijer, heeft in het bijzonder de samenwerking, onze professionaliteit en onze kritische blik als zeer prettig ervaren. Dankzij de stipte levering kunnen de nieuwe kipproducten van Plukon voorzien van etiketten in 4 talen binnenkort verkocht worden op de Europese markt. Wij wensen Plukon veel succes met deze nieuwe producten.

Meer nieuws