Nationale TV Succes Award

15 mei 2013

Context Talen is genomineerd voor De Succes Award 2013.

Verkiezing Succes Awards

Top van de vertaalbranche

De Succes Award maakt onderdeel uit van het televisieprogramma De Succesfactor van RTL7. In iedere aflevering worden vijf succesvolle bedrijven uit vijf verschillende branches aan de Nederlandse kijker voorgesteld. 16 mei was het de beurt aan Context Talen om zich als vertegenwoordiger van de vertaalbranche te presenteren.

Uit de verschillende vertaalbureaus werd Context Talen door de nominatiecommissie verkozen vanwege “de constante kwaliteit, de hoge klanttevredenheid, de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de persoonlijke benadering van klanten”. 

Goede vertalingen kans voor ondernemers

In het tv-item (zie onder) vertellen Inge Lever (hoofd vertalingen) en Thea Galema (eigenaar en directeur) over het vertaalvak en de toekomst van de vertaalbranche. Zij leggen o.a. uit  waarom iedere ondernemer die exporteert, gebruik zou moeten maken van een goed vertaalbureau.

Ondernemers die hun vertaalwerk goed op orde hebben, blijken het beter te doen in het buitenland. Zij hebben een grotere kans op opdrachten, hun imago is beter en hun omzet gaat sneller omhoog. Vertalen levert dus over het algemeen veel meer op dan het kost. Iets wat nog niet iedere ondernemer weet.

Verkiezing Succes Awards

Aan het einde van de serie kunnen alle kijkers stemmen op de volgens hen meest succesvolle onderneming. De winnaar ontvangt dan de ‘Succes Award 2013’. 

Meer nieuws
Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Zie ook
Offerte voor vertaling

Uitgelicht

Context Talen maakt gebruik van de nieuwste technieken op gebied van vertaalsoftware en veiligheid. Lees hier meer over ons Vertaalplatform en het gebruik van vertaalgeheugens.

Vertaalplatform »