Presence Translate & Interact BV neemt Context Talen over

27 december 2017

Vanaf 1 januari 2018 neemt Presence Translate & Interact BV vertaalbureau Context Talen over. Thea Galema stopt in 2018 als directeur van Context Talen. Project manager en hoofd vertalingen Inge Lever begint in februari aan een nieuwe uitdaging bij een educatieve uitgeverij.

Voor de continuïteit van haar bedrijf en om de service aan de klanten te waarborgen heeft Thea Galema een samenwerkingspartner gezocht die past bij de manier van werken van Context Talen. In Presence Translate & Interact BV heeft zij de juiste overnamekandidaat gevonden.

Thea Galema, directeur Context Talen:

“Ik heb voor Presence Translate & Interact BV gekozen vanwege de vergelijkbare manier van werken: persoonlijk, proactief en met hetzelfde Vertaalplatform.”

Voor de klanten van Context Talen verandert er naast de nieuwe naam en een nieuwe vaste contactpersoon niet zo veel. Het vertrouwde Vertaalplatform met de opgebouwde vertaalgeheugens verhuist mee en de tarieven blijven gelijk. Ook blijven de vertrouwde teams van vertalers en revisoren de teksten vertalen.

Over Presence Translate & Interact BV

Presence Translate & Interact BV is onderdeel van de Luxemburgse Presence Group en heeft kantoren in vier landen, waaronder Nederland. Presence Translate & Interact BV levert meer dan alleen schriftelijke vertaaldiensten. De organisatie heeft ook veel ervaring met tolkdiensten, notuleringsdiensten, trainingen, en het organiseren van internationale meetings.

Ben De Goignies, CEO van Presence Translate & Interact BV:

“Wij zijn een full-service communicatiebureau. Wij helpen onze klanten bij het ontwikkelen van een duidelijke, meertalige communicatiestrategie. Met de overname van Context Talen willen wij onze klantenportefeuille uitbreiden naar andere sectoren toe zodat we nog meer specialisaties verwerven. Bovendien heeft Context Talen een uitstekende reputatie op de Nederlandse markt en staat het bekend en garant voor hoge kwaliteit. Dit zijn waarden die de Presence Group hoog in het vaandel voert”

Over Context Talen

Context Talen verzorgt al sinds 1997 vertalingen, correctiediensten en taaltrainingen voor bedrijfsleven en overheid in Nederland. Een groot netwerk van professionele vertalers voert vertaalopdrachten in ruim 30 talen vakkundig en snel uit. De vertalers vertalen alleen naar hun moedertaal en hebben ieder hun eigen specialisme. Elke vertaling wordt bovendien gecontroleerd door een revisor.

Context Talen biedt met kwalitatief goede vertalingen, een efficiënte werkwijze en dienstverlening op maat kansen aan klanten. Kansen op winst, groei en internationaal succes. Of het nu gaat om agrarische, juridische, medische of technische teksten, Context Talen levert een snelle, betrouwbare vertaling, gemaakt vanuit gedegen vakkennis.

Meer nieuws