Uitgelicht Schoneveld Breeding

16 maart 2016

Schoneveld Breeding bestaat sinds 1930 en is specialist in het veredelen van bloemrijke potplanten zoals Cyclamen, Primula, Ranonkel en Campanula. 
 

Peter van de Pol, directeur Schoneveld Breeding Peter van de Pol, directeur Schoneveld Breeding

Schoneveld Breeding maakt sterke rassen met een hoge sierwaarde en lange houdbaarheid. De zaden worden aan kwekers over de hele wereld geleverd.

Het veredelingsbedrijf zet zich wereldwijd in voor een hoger teelt- en marktrendement voor de gehele keten en inspirerend woon- en leefplezier voor de consument. Julian Reinders van de afdeling Marketing & Promotion benadrukt het belang van meertalige communicatie voor Schoneveld: “Wat wij steeds meer merken, is dat het doorslaggevend kan zijn wanneer je gericht communiceert. Verschillen in culturen, maar zeker ook taal is daarin erg belangrijk.”

Onze vertaaldiensten voor Schoneveld Breeding zijn in de loop der jaren met het bedrijf meegegroeid. Van enkele vertalingen Engels in 2007 naar fleurige brochures, inspirerende websiteteksten en technische teeltadviezen in 11 talen nu. Al deze teksten worden met zorg en aandacht in de karakteristieke Schoneveld-stijl vertaald.  

“De branchekennis van de vertalers en het snelle schakelen van Context Talen vinden wij erg prettig.”, aldus Julian.

Meer nieuws