Veilig vertalen

13 november 2013

Vraagt u zich wel eens af hoe veilig het is om uw bedrijfsteksten via de e-mail te versturen en te laten vertalen op de computer van een – voor u onbekende – vertaler? Neem geen risico. Context Talen zorgt ervoor dat uw bestanden veilig worden verzonden en in een veilige omgeving worden vertaald.

Wees digibewust! Ook bij vertalingen. Wees digibewust! Ook bij vertalingen.

Wij werken met een online Vertaalplatform. Dit platform biedt een beveiligde online werkomgeving voor onze vertalers en revisoren. Onze klanten kunnen met een (gratis) inlogcode teksten up- en downloaden. De bestanden worden versleuteld verzonden via een beveiligde (https) verbinding. Bewerkbare bestanden worden op het platform nagekeken en en gereviseerd. Dat is wel zo veilig.

Daarbij werken wij met professionele (beëdigde) vertalers. Zij hebben allen een geheimhoudingsverklaring getekend, net als de medewerkers op kantoor. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Op werkdagen ontvangt u binnen twee uur een prijsopgave.

Meer nieuws
Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon

Uitgelicht

Lees alles over de voordelen van ons Vertaalplatform. Onze vertalingen zijn hierdoor niet alleen veiliger maar ook consistenter en voordeliger. Direct offerte aanvragen? Klik hier. Op werkdagen heeft u binnen twee uur een prijsopgave in uw mailbox.

Lees meer »
Offerte vertaalwerk
Zie ook