Vertalingen Agrifood

25 januari 2015

Ondanks de boycot van Rusland en dalende prijzen doet de Nederlandse agrarische sector het uitstekend op de exportmarkt. De rijksoverheid meldt dat de waarde van de export van agrifood in 2014 €80,7 miljard bedroeg. Dat is een lichte stijging ten opzichte van 2013.

Agrifood vertalingen

Duitsland belangrijkste exportland

De export van agrifood vanuit Nederland is vooral gericht op landen binnen de Europese Unie. De 27 EU-landen hebben samen een aandeel van 77% in de Nederlandse agrarische export. Duitsland is nog altijd veruit onze belangrijkste handelspartner. Bijna 26% van de export gaat daar naar toe. Duitsland importeert vooral vlees, zuivelproducten, eieren, sierteeltproducten en groenten en fruit. Volg voor meer informatie de link naar de rijksoverheid.

Professioneel vertaalbureau

Exporteert u ook agrifood of heeft u plannen in die richting? Denk dan eens na over een professioneel vertaalbureau. Context Talen werkt met gekwalificeerde vertalers en revisoren die gespecialiseerd zijn op gebied van agrifood. Van een verpakkingstekst tot een technische handleiding voor klimaatbeheersingssystemen, voor ieder type tekst en voor iedere taal hebben we een geschikte vertaler in huis.

U bent niet alleen verzekerd van uitstekende teksten, wij werken bovendien met de nieuwste vertaaltechnologie waardoor u flink kunt besparen op de kosten van uw vertaalwerk.

Meer informatie of een offerte

We hebben taalprofessionals beschikbaar in 50 talen waaronder vanzelfsprekend alle belangrijke talen uit de EU. Neem contact op voor meer informatie over onze uitstekende kwaliteit en snelle levering. Of vraag direct een offerte aan. Binnen twee uur heeft u een prijsopgave in huis voor uw agrifood tekst.

Meer nieuws
Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon

Uitgelicht

Zelf beter Duits of Pools of bijvoorbeeld Engels leren? Volg dan een korte taaltraining van Context Talen. Op maat gemaakt en gegeven bij u op het bedrijf op de tijd die u uitkomt..  

Meer weten? »
Offerte voor vertaling
Zie ook: