Vertalingen

Als u snel een goede vertaling nodig heeft, kiest u voor vertaalbureau Context Talen. Wij maken gebruik van de beste vertalers en de nieuwste technieken en kunnen in ruim 30 talen leveren.  

Kwaliteitsvertalingen

Context Talen levert (beëdigde) vertalingen op alle vakgebieden. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde vertalers en iedere vertaalde tekst wordt geredigeerd door een revisor voordat u hem retour ontvangt.

Meer lezen? Klik hier.

Snel vertalen met het Vertaalplatform

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Dit biedt u de garantie dat uw teksten veilig verstuurd worden (via een https verbinding). Bovendien zorgt de vertaalsoftware van het platform ervoor uw tekst snel en consistent vertaald kan worden.

Meer weten? Klik hier.

Context Talen is lid van de EUATC Context Talen is lid van de EUATC

De prijs van een vertaling

De prijs van een vertaling hangt af van het aantal woorden en de taal. Heeft u een tekst die u wilt laten vertalen en bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. Tijdens kantoortijden heeft u binnen twee uur een prijsopgave in uw mailbox.  

Advies of informatie?

Wilt u graag een advies ontvangen of heeft u behoefte aan meer informatie? U kunt ons bereiken op nummer 0594-51 93 07 of via de e-mail: vertalingen@contexttalen.nl. Wij zijn u graag van dienst.