Over ons

Context Talen levert professionele vertalingen, correctiediensten en taaltrainingen voor het bedrijfsleven en de overheid.

Thea Galema (directeur) heeft Context Talen in 1997 opgericht vanuit haar expertise als beëdigd tolk/vertaler Frans en docent Nederlands en Frans.

Zij heeft samen met haar team maar één doel: een perfect passende taaldienst leveren aan iedere klant met ‘taalnood’.

Afdeling Vertalingen

Op onze vertaalafdeling worden alle vertaaldiensten centraal gecoördineerd. De projectbeheerders zetten elke dag weer met veel plezier uw vertaal- en correctieopdrachten uit en bewaken de kwaliteit van het eindproduct. Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Dit levert u  veiligheid, gemak en voordeel op. Zie voor meer informatie over onze vertalingen onderstaand filmpje, opgenomen ter ere van onze nominatie voor de Succes Award in 2013.

Afdeling Trainingen

Op onze trainingsafdeling worden taaltrainingen georganiseerd voor de werkende professional in Groningen, Friesland, Flevoland,  Drenthe en Overijssel.  Wij verzorgen trainingen op maat in elke taal die u wenst:  Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Zweeds, Turks, Pools, Deens.... alles is mogelijk.

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Zie ook

Uitgelicht

Bent u benieuwd voor wie Context Talen zoal werkt? Kijk dan eens op onze referentiepagina.

Referenties »
Offerte voor vertaling of correctie? Offerte voor een taaltraining