Taaltrainingen

Bent u op zoek naar een effectieve zakelijke taaltraining in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel? Kies dan voor de taalprofessionals van Context Talen.  

Engels, Duits, Frans...

U kunt in veel verschillende talen een training volgen bij Context Talen: Engels, Duits, Spaans, Nederlands, Frans, maar ook Russisch of Zweeds is mogelijk. De training wordt op maat gemaakt en is dus aangepast aan de wensen van de deelnemers en de opdrachtgever. Staat uw taal er niet bij of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen doen. 

Niveauverhoging en vaktaal

Voor iedere klant stellen wij een uniek taaltraject samen, toegespitst op het bedrijf en de werkzaamheden van de cursist(en). Cursisten kunnen hun algemene niveau verhogen of focussen op een onderdeel van de taal zoals spreek- of schrijfvaardigheid, grammatica, presenteren, telefoneren, vaktaal etc.

Zakelijke taaltrainingen op maat Zakelijke taaltrainingen op maat

Intake taalcursus

Om op maat te kunnen werken, is een goede intake erg belangrijk. De docent stelt in de intake het taalniveau van de deelnemers vast en informeert naar de leerdoelen. Op basis van de informatie uit de intake wordt een passend lesprogramma samengesteld. 

Professionele taaldocenten

Onze taaldocenten hebben de taal gestudeerd waarin zij lesgeven. Zij zijn (near) native speakers en kennen  ook de cultuur van het land waarmee u of uw bedrijf zaken doet. 

Praktische informatie

Drie weken na de intake kunnen de taallessen van start gaan. Een taaltraining duurt gemiddeld 20 klokuren, bijvoorbeeld verdeeld over 10 wekelijkse lessen van 2 uur. Doordat de stof precies aansluit bij de leerdoelen en de werksituatie van de cursist, worden er snel resultaten bereikt. Wij verwachten daarbij van cursisten dat ze thuis ook zelf actief aan de slag gaan met de taal.

De lesdagen en -tijden worden afgestemd op de wensen van de cursisten en/of de organisatie. 

Meer informatie taalcursussen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder.