Taalcursus in Leek - Tolbert

Zoekt u een zakelijke taalcursus en woont of werkt u in de buurt van Leek? Maak dan gebruik van de taalprofessionals van Context Talen. 

Cursus Frans, Engels, Duits of Spaans in Leek

Onze taaltrainingen worden op maat gemaakt. Voor iedere klant stellen wij een uniek traject samen, geheel toegespitst op het bedrijf en de werkzaamheden van de cursist(en). Cursisten kunnen hun algemene niveau verhogen of focussen op een onderdeel van de taal zoals spreek- of schrijfvaardigheid, grammatica, presenteren, telefoneren, etc.

Meer weten? Lees hier verder of vraag direct offerte aan. 

Taalcursus in oud bankgebouw Tolbert

Context Talen is gevestigd in de oude Rabobank in Tolbert. verzorgen wij al 17 jaar taaltrainingen voor het MKB in Noordoost Nederland. Meestal in company bij de klant, maar cursisten uit de buurt kunnen ook in onze eigen lesruimte terecht. 

Taalcursus in Leek Taalcursus in Leek

Professionele taaldocenten

Onze taaldocenten hebben de taal gestudeerd waarin zij lesgeven en zijn gewend aan bedrijfstrainingen. Zij werken doelgericht en leveren taal op maat. Zij zijn (near) native speakers en kennen niet alleen de taal maar ook de cultuur van het land waarmee u of uw bedrijf zaken doet. 

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Offerte taaltraining

Wist u dat..

Context Talen ook (beëdigde) vertalingen levert? In meer dan 50 talen en op uiteenlopende vakgebieden zoals: technisch , medisch , juridisch , agrarisch  en financieel .

Lees er alles over »
Zakelijke taaltrainingen