Taaltraining Engels

Context Talen verzorgt bedrijfstrainingen Engels op maat, zowel individueel als in een groep. Tijdens de intake wordt de leervraag en het niveau van de cursist(en) zorgvuldig bekeken en op basis daarvan stellen wij een passende training samen, geheel gericht op uw leerdoelen. U bepaalt zelf de locatie, de lestijden en lesdagen.

Taaltraining Engels Taaltraining Engels

Inhoud van de training Engels

De inhoud van de cursus Engels hangt helemaal af van het niveau en de wensen van de deelnemer(s). U kunt bijvoorbeeld uw woordenschat, grammaticale kennis of uitspraak verbeteren maar ook focussen op schrijf- of leesvaardigheid. Een korte workshop gericht op een specifieke actie (zoals beursdeelname) behoort tot de mogelijkheden, evenals een training gericht op algehele niveauverhoging. Leg ons uw vraag of wensen voor en wij maken voor u een trainingsvoorstel met offerte. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Lesmethode

De docent is een (near-)native speaker die gespecialiseerd is in bedrijfstrainingen. U gaat werken met multimediaal lesmateriaal, gericht op de vaardigheden die u wilt verbeteren. Daarnaast zal de docent extra materiaal aanbieden op basis van de wensen en behoeften van de cursisten. 

Aanmelden taallcursus Engels

Wilt u zich aanmelden voor een training Engels? Vraag dan offerte aan en vermeld met hoeveel personen u de training wilt volgen en wat uw leerwensen zijn. Binnen twee werkdagen heeft u een offerte met trainingsvoorstel in huis.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze taalcursussen? Neem vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder!