Taalcursus spreekvaardigheid Engels

Leer met meer zelfvertrouwen Engels spreken. Context Talen organiseert korte in-company trainingen in heel Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Na afloop kunt u uw zakelijke relaties te woord staan zonder dat u naar woorden hoeft te zoeken.

Inhoud van de taaltraining

U leert in de training om zakelijke gesprekken te voeren in het Engels. Er wordt aandacht besteed aan telefonisch contact, zakelijke bijeenkomsten, het geven van korte presentaties en natuurlijk het voeren van sociale gesprekken met klanten, relaties en collega’s.

U breidt uw algemene en professionele woordenschat uit, frist uw grammaticale kennis op, oefent uw uitspraak en vergroot uw zelfvertrouwen. 

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar Engelse taalvaardigheid wil verbeteren in een zakelijke context. Het instroomniveau voor de taaltraining is niveau B1 voor spreken en luisteren (dit is ongeveer het niveau van het eindexamen Havo). Klik hier voor een beschrijving van de taalniveaus.

De training kan zowel individueel als aan een groep collega's worden gegeven. De training wordt incompany bij de klant georganiseerd, op ieder gewenst tijdstip (ook 's avonds). Klik hier om offerte aan te vragen.

Voorkom blunders, volg de training Zakelijk Engels Spreken Voorkom blunders, volg de training Zakelijk Engels Spreken

Lesmethode

Er wordt gewerkt met een multimediale lesmethode gericht op spreekvaardigheid. Daarnaast zal de docent extra materiaal aanbieden op basis van de wensen en behoeften in de groep. Het lesmateriaal wordt uitgereikt in de les. 

Aanmelden training Engels

Wilt u zich aanmelden voor de training Engels? Vraag dan offerte aan en vermeld met hoeveel personen u de training wilt volgen.