Taaltraining Frans

Met een korte, zakelijke taaltraining Frans van Context Talen kunt u uw Frans snel opfrissen of uw taalkennis verder uitbreiden. De training wordt op maat voor u gemaakt en is geheel gericht op de taalvaardigheid die voor uw werk noodzakelijk is. De training wordt in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel incompany gegeven.

Vraag hier direct offerte aan, neem contact met ons op of lees rustig nog even door.

Inhoud taalcursus Frans

In de zakelijke taalcursussen Frans van Context Talen ligt de nadruk op de mondelinge en schriftelijke communicatie met klanten, collega's of zakelijke relaties. Er is veel aandacht voor het verwerven van een grotere (vakspecifieke) woordenschat en er wordt praktisch geoefend met situaties uit de dagelijkse beroepspraktijk van de cursisten. Grammatica is in deze taalcursussen geen doel op zich, maar een middel om goed te kunnen communiceren.

Niveau training Frans

Om een training zakelijk Frans te kunnen volgen is het noodzakelijk dat u  minimaal niveau A1 bereikt heeft (dit is vergelijkbaar met circa 2 jaar Frans op de middelbare school). Een hoger niveau kan natuurlijk ook.

De docent voert voorafgaand aan de training een intakegesprek met de cursisten om het niveau en de leerdoelen te inventariseren en er wordt een korte schrijftest afgenomen. Op basis van de gegevens uit de intake kunnen wij de taaltraining geheel aanpassen aan de deelnemers.

Individueel of in een groep

Onze trainingen kunnen zowel individueel als in een groep worden gegeven. Het is voor een groepstraining belangrijk dat het taalniveau van de cursisten niet te ver uit elkaar ligt.  De docent stelt tijdens de intake vast of dit het geval is en kan eventueel voorstellen om een groep te splitsen.

De prijs van een taalcursus Frans

De prijs van de taaltraining hangt af van het aantal uren en het aantal deelnemers. Vraag hier een offerte aan voor uw bedrijf, dan weet u precies waar u aan toe bent. Met de offerte sturen we ook aanvullende informatie over onze werkwijze.

Wilt u daar eerst nog meer over weten? Volg dan deze link.