Taaltraining voor secretaresses

Als secretaresse ben je dag in dag uit met taal bezig en kun je je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken. Maar hoe is je Spaans of Frans? Is je grammaticakennis van het Duits nog in orde? En kun je goed uit de voeten als die Engelse klant belt? Context Talen biedt taalhulp waar nodig! 

Taaltraining Engels, Duits, Frans, Spaans... Taaltraining Engels, Duits, Frans, Spaans...

Taaltraining in company

De training wordt in overleg met jou en je werkgever gepland. Wij werken in company bij de klant en de lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds worden gegeven. Omdat wij doelgericht werken, zijn onze trainingen kort en effectief.

Wat kost een taaltraining?

De prijs van de taaltraing hangt samen met het aantal uren en het aantal deelnemers. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt binnen twee dagen een prijsopgave. Eerst mailen of bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook!

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Offerte aanvragen
Zie ook

Wist je dat...

Context Talen ook vertalingen en correctiediensten levert? Je kunt teksten bij ons laten vertalen (en beëdigen) in ruim 30 talen en op uiteenlopende vakgebieden. Maar je kunt ook de teksten die je zelf vertaald hebt, laten nakijken door een van onze professionals. 

Lees meer... »