Nederlands op de Werkvloer

Met een training Nederlands op de werkvloer van Context Talen verbetert uw medewerker zijn Nederlands zodanig dat hij goed kan functioneren op zijn werkplek.
 

Nederlands op maat

De taalcursus wordt op maat gemaakt. De lessen worden individueel of aan een groepje collega’s gegeven. Tijdens de intakeprocedure spreken we zowel met de cursist(en) als leidinggevende(n) om precies duidelijk te krijgen welke taalproblemen er zijn. In de meeste gevallen nemen we ook toetsen af om een exact beeld te krijgen van het startniveau.

Nederlands in de bouw Nederlands in de bouw

Trainingsplan en duur van het traject

Een training Nederlands op de werkvloer neemt, afhankelijk van de leerdoelen en het aantal cursisten, zo'n 30 tot 60 lesuren in beslag. Op basis van de intake maken wij een een trainingsplan waarin wordt beschreven wat het startniveau is, welke leerdoelen er bereikt kunnen worden binnen de duur van het traject, met welk lesmateriaal gewerkt gaat worden etc.

Duaal taaltraject Nederlands

Een training Nederlands op de werkvloer is altijd duaal. Cursisten werken of nemen deel aan een re-integratietraject. Dit is noodzakelijk omdat de theorie uit de lessen altijd in de praktijk moet worden gebracht op de werkvloer. 

Context Talen verzorgt trainingen Nederlands op de werkvloer in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. De trainingen worden bij voorkeur in company gegeven.

Start van de training

De training kan circa drie weken na de intake van start gaan. Context Talen overlegt met de opdrachtgever en de cursisten wat de beste lestijden en -dagen zijn. De training kan zowel overdag als 's avonds worden gegeven, de frequentie is meestal één of twee keer per week maar kan in overleg altijd worden aangepast.

Offerte voor training Nederlands op de Werkvloer

Wilt u weten wat een training Nederlands op de Werkvloer kost? Vraag dan offerte aan, binnen twee werkdagen heeft u een prijsopgave in uw e-mailbox. Liever eerst meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Zie ook

Uitgelicht

Cursisten in Almelo verhogen hun niveau en leren taal voor op de werkvloer. En met Succes! Lees meer...

Nieuwsbericht Almelo »