Vertalingen veeteelt en vleesverwerkende industrie

Bent u internationaal actief in de veeteelt of vleesverwerkende industrie en heeft u goede vertalingen nodig? Kies dan voor Context Talen. Wij hebben veel ervaring met de sector, het COV is bijvoorbeeld een vaste klant. Neem direct contact op voor meer informatie: 0594-519307

Taalprofessionals doen het werk

Onze vertalers zijn gekwalificeerde professionals. Zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal en hebben zich gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Het vertalen van een marketingtekst over een mooi vleesproduct is tenslotte iets heel anders dan bijvoorbeeld een medische tekst over de varkensgriep.

Wij kijken dus per opdracht welke vertaler met kennis van de vleessector het meest geschikt is. Wij hebben meer dan 600 vertalers in onze database in circa 50 verschillende talen dus een goede match is altijd te maken.

 

Vertalingen vleessector Vertalingen vleessector

Kwaliteitscontrole

Nadat de tekst vertaald is, wordt deze gecontroleerd en waar nodig aangepast door een revisor. U bent zodoende verzekerd van een kwalitatief uitstekende tekst.

Snel en voordelig

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Hierdoor kunt u uw uw teksten veilig versturen en kunnen wij uw teksten snel en zeer consistent vertalen. Doordat de vertalers op het Vertaalplatform gebruik kunnen maken van vertaalgeheugens ontvangt u aantrekkelijke kortingen bij overlap (binnen uw tekst of als uw tekst erg lijkt op iets wat u eerder hebt aangeleverd). Meer lezen over de voordelen van het Vertaalplatform? Volg deze link.

Benieuwd naar onze prijzen? Vraag direct offerte aan. Op werkdagen heeft u binnen 2 uur een gedetailleerde offerte in huis.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op via 0594-51 93 07 of mail naar vertalingen@contexttalen.nl

Context Talen is lid van EUATC Context Talen is lid van EUATC