Juridisch vertaalbureau

Context Talen heeft veel ervaring met juridische vertalingen, o.a. voor politie, justitie, accountantskantoren, verzekeringsmaatschappijen, notarissen, advocaten, incassobureaus en internationaal opererende bedrijven. Al meer dan 17 jaar en in meer dan 30 talen. Sinds juli 2015 vertalen wij ook voor het Europees Hof van Justitie.

Juridische vertalers

Onze juridische vertalers zijn beëdigd, vertalen naar hun moedertaal en hebben ten minste drie jaar vertaalervaring. Zij hebben een (ver)taalopleiding gedaan op minimaal hbo- niveau en zijn gespecialiseerd op een specifiek rechtsgebied (strafrecht, internationaal recht, ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, belastingrecht etc.).

Revisie van juridisch vertaalwerk

Iedere juridische vertaling wordt voor aflevering gereviseerd door een tweede vertaler die aan dezelfde strenge eisen voldoet als de eerste vertaler. De revisor controleert op de inhoudelijke juistheid van de tekst, de consistentie van de terminologie en op stijl- en spelfouten.

Beëdigde vertalers in 30 talen Beëdigde vertalers in 30 talen

Beëdigde vertaling nodig?

De juridische vertalers van Context Talen zijn beëdigd en staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers. Het leveren van beëdigde vertalingen behoort dan ook tot onze standaard dienstverlening. Wij kunnen ook zorgen voor een apostille.  

Veilig en betrouwbaar

Onze beëdigde vertalers zijn van onbesproken gedrag en nemen strikte geheimhouding in acht. Dit geldt ook voor de projectbeheerders op kantoor. Dankzij ons online Vertaalplatform worden digitale bestanden bovendien op een veilige wijze verstuurd (via een https-verbinding) en vertaald. Op verzoek geven wij graag een geheimhoudingsverklaring af.

Prijs voor een juridische vertaling

Bent u benieuwd wat het vertalen van een juridische tekst kost of wilt u meer informatie? Bel met 0594-51 93 07 of vraag vrijblijvend offerte aan, u krijgt binnen twee uur een prijsopgave. 

Context Talen is lid van de EUATC Context Talen is lid van de EUATC