Franse tekst vertalen en beëdigen

Heeft u een beëdigde of gewaarmerkte vertaling Frans nodig? Maak dan gebruik van de professionele vertaalservice van Context Talen. 

Beëdigd vertaler Frans

Onze beëdigde vertalers Frans zijn gekwalificeerd bevonden door het Register beëdigde tolken en vertalen (Rbtv) en hebben voor een Nederlandse rechtbank een eed of gelofte afgelegd. Voor de beëdiging heeft de vertaler bovendien een bewijs van goed gedrag moeten inleveren. Onze vertalers zijn dus professionals van onbesproken gedrag en zij nemen strikte geheimhouding in acht. 

Wat kost een beëdigde Franse vertaling?

Wat de vertaling precies kost, hangt af van de hoeveelheid woorden en de levertijd. Voor het beëdigen betaalt u een toeslag van 25% over het bedrag dat u betaalt voor de vertaling.

Als u precies wilt weten waar u aan toe bent, vraag dan vrijblijvend offerte aan. Op werkdagen heeft u binnen twee uur een prijsopgave.

Levertijd beëdigde vertaling

Beëdigde vertalingen worden altijd op papier afgeleverd omdat de vertaling onlosmakelijk aan een kopie van de originele tekst moet worden vastgemaakt.

De levertijd voor een gewone vertaling is ongeveer 1500 woorden per taal per dag. Dit is inclusief de kwaliteitscontrole door een revisor. Omdat we bij beëdigde vertalingen afhankelijk zijn van de postbezorging, rekenen we ook bijna kleine teksten minimaal een werkweek.  Wilt precies weten hoe lang het duurt voordat wij uw Franse tekst vertaald en beëdigd hebben, vraag dan vrijblijvend offerte aan. 

Beëdigde vertalingen Frans Beëdigde vertalingen Frans

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Offerte aanvragen
Zie ook

Uitgelicht

Wilt u nog meer weten over het beédigen of waarmerken van vertalingen? Ga dan naar de speciale informatiepagina.

Beëdigen »