Spaanse tekst vertalen en beëdigen

Heeft u een beëdigde of gewaarmerkte vertaling Spaans nodig? Maak dan gebruik van de professionele vertaalservice van Context Talen. 

Beëdigd vertaler Spaans

Onze beëdigde vertalers Spaans zijn gekwalificeerd bevonden door het Register beëdigde tolken en vertalen (Rbtv) en hebben voor een Nederlandse rechtbank een eed of gelofte afgelegd. Voor de beëdiging heeft de vertaler bovendien een bewijs van goed gedrag moeten inleveren. Onze vertalers zijn professionals van onbesproken gedrag en nemen strikte geheimhouding in acht. 

Wat kost een beëdigde vertaling Spaans?

Wat de vertaling precies kost, hangt af van de hoeveelheid woorden en de gewenste levertijd. Voor het beëdigen betaalt u een toeslag van 25% over het bedrag dat u betaalt voor de vertaling.

Als u precies wilt weten waar u aan toe bent, vraag dan vrijblijvend offerte aan. Op werkdagen heeft u binnen twee uur een prijsopgave.

Aflevering per post

Beëdigde vertalingen worden altijd op papier afgeleverd omdat de vertaling onlosmakelijk aan een kopie van de originele tekst moet worden vastgemaakt.

De levertijd voor een gewone vertaling is ongeveer 1500 woorden per taal per dag. Dit is inclusief de kwaliteitscontrole door een revisor. Omdat we bij beëdigde vertalingen afhankelijk zijn van de postbezorging, rekenen we ook bijna kleine teksten minimaal een werkweek. Wilt precies weten hoe lang het duurt voordat wij uw Spaanse tekst vertaald en beëdigd hebben, vraag dan vrijblijvend offerte aan.

Beëdigde vertaling Spaans Beëdigde vertaling Spaans