Vertaalplatform

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Dit is een webapplicatie, die bestaat uit twee modules: een projectmanagementsysteem voor het beheer van vertaalprojecten en een vertaaleditor met vertaalsoftware. Het vertaalplatform biedt onze klanten gemak, snelheid, veiligheid en voordeel.

Veilig vertalen van teksten

Het Vertaalplatform biedt een beveiligde online werkomgeving voor de vertalers en revisoren. Uw teksten worden op het Vertaalplatform veilig vertaald of gereviseerd. 

Veilig versturen van teksten

Het up- en downloaden van de teksten gebeurt via een beveiligde verbinding (https). De bestanden worden versleuteld verzonden. 

Voordelen van een vertaalgeheugen

De vertaalsoftware op het platform ondersteunt het vertaalproces doordat alle vertaalde tekst wordt opgeslagen in een vertaalgeheugen. Wij kunnen daardoor snel leveren en de vertaling is zeer consistent. Daar komt nog bij dat u voor overlap minder betaalt. Het vertaalgeheugen levert dus ook een prijsvoordeel op. Lees hier alles over vertaalsoftware en vertaalgeheugens.

Vertalen in Adobe InDesign, PowerPoint, HTML etc.

De vertaalsoftware van het Vertaalplatform kan veel bestanden aan. Vertalen in bijvoorbeeld: Word, Excel, Xml, Html, Xhtml, Adobe InDesign, PowerPoint is mogelijk. Met al deze bestanden kan er online en met behoud van opmaak vertaald worden in de webapplicatie. Klik op deze link voor de volledige lijst van bewerkbare bestanden.

Makkelijk en snel vertalen

Het aanleveren van teksten op het Vertaalplatform is zeer eenvoudig, alle benodigde gegevens kunnen met een paar klikken worden ingevuld. Aanvullende gegevens of wensen kunnen direct worden genoteerd bij de opdracht. U kunt tot 100 mb in één keer uploaden.

Het Vertaalplatform biedt  verder de mogelijkheid om snel informatie uit te wisselen met de projectbeheerders van Context Talen, bijvoorbeeld via de chatfunctie van het Platform.

Maak kennis met onze vertaalservice

Wilt u ook gebruik maken van onze professionele vertaalservice en het voordeel ervaren van het Vertaalplatform? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Direct offerte aanvragen kan natuurlijk ook.