Vertalen in Adobe InDesign

U wilt een tekst laten vertalen die is opgemaakt in InDesign? Context Talen kan rechtstreeks vertalen in het programma. U hoeft de tekst dus niet eerst om te zetten naar Word of PDF. En ook achteraf is er geen gedoe met knippen en plakken. U biedt de tekst aan in InDesign en deze komt vertaald weer terug in InDesign. 

Lay-out

U krijgt het bestand retour zoals u het heeft aangeleverd maar dan in de door u gewenste taal. Het enige wat u hoeft te doen is de lay-out van de teksten even controleren. In een vertaling neemt het tekstvolume vrijwel altijd een beetje toe of af ten opzichte van de brontaal, waardoor de tekst wat verschoven kan zijn.

Folders en tijdschriften vertalen Folders en tijdschriften vertalen

InDesign via online Vertaalplatform

Vertalen in InDesign is bij Context Talen mogelijk dankzij een innovatief online Vertaalplatform. Via het Vertaalplatform kunt u ook Indesign bestanden gemakkelijk en veilig uploaden. Onderdeel van ons Vertaalplatform is een vertaalmodule met vertaalsoftware. Dankzij deze vertaalmodule kunnen onze vertalers in allerlei bestandstypes, waaronder Adobe Indesign, vertalen.  

Vraag offerte aan en u heeft tijdens kantoortijden binnen twee uur een prijsopgave. Eerst contact opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook.