Vertaling recreatie en toerisme

Overtuig buitenlandse toeristen van de kwaliteiten van uw streek, hotel, camping, park of attractie door uw informatie te laten vertalen.

Mensen lezen het liefst informatie in hun eigen taal. Dat is niet alleeen gemakkelijker, het wekt ook meer vertrouwen waardoor ze eerder over zullen gaan tot boeken.

Vertalingen toerisme en recreatie Vertalingen toerisme en recreatie

Vertalers toerisme en recreatie

Onze vertalers hebben een vertaalopleiding op minimaal hbo-niveau afgerond. Ze hebben zich gespecialiseerd in toerisme en recreatie en zijn moedertaalsprekers van de taal waarin ze vertalen. Ze kennen dus niet alleen de taal maar ook de cultuur van het land zodat ze uitstekend in staat zijn om hun landgenoten ervan te overtuigen dat uw  toeristische trekpleister zeer de moeite waard is.

Folders, catalogi en websites vertalen

Context Talen werkt met een Vertaalplatform. Dankzij deze webapplicatie kunnen onze vertalers in veel bestandstypes werken. Word, Excel, Xml, Html, Xhtml, Adobe InDesign, PowerPoint: het is allemaal mogelijk.

In al deze bestanden kan er online en met behoud van opmaak vertaald worden. U kunt uw folder dus in het Nederlands aanleveren in Adobe Indesign en u ontvangt hem in het Engels, Duits, Frans, Pools etc. weer retour in Adobe Indesign.

Het enige wat uw vormgever nog hoeft te doen is de lay-out van de teksten even controleren. In een vertaling neemt het tekstvolume vrijwel altijd een beetje toe of af ten opzichte van de brontaal, waardoor de tekst wat verschoven kan zijn.

Engels, Frans, Duits, Pools, Zweeds...

Context Talen kan in ruim 30 talen leveren. Spaans, Frans, Engels, Duits, Pools, Zweeds, Noors, Deens maar ook Fins, Russisch, Chinees en Japans is mogelijk. Klik hier voor de volledige lijst.

Wat kost een toeristische vertaling?

Bent u benieuwd wat het vertalen van uw toeristische teksten kost en hoe snel u de vertaling retour ontvangt? Vraag hier offerte aan. Tijdens kantooruren heeft u binnen twee uur een prijsopgave. U kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.

Context Talen is lid van EUATC Context Talen is lid van EUATC

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Vertalingen algemeen

Wij zijn zéér tevreden over de samenwerking. Erg fijn dat jullie met ons meedenken, correcte en kwalitatief goede vertalingen aanleveren

- Gijs Meerdink, Geschäftsführer Vermietungsservice Winterberg

Op werkdagen binnen 2 uur offerte. Klik hier.

Uitgelicht

In Noordoost Fryslân wordt sinds 2011 de gezamenlijke regiomarketingcampagne Dwaande uitgevoerd. De campagne laat zien dat het goed toeven is in Noordoost Fryslân. Om ook onze buren hiervan te overtuigen liet Dwaande hun marketingteksten vertalen in het Engels en het Duits. 

Lees meer »