(Beëdigde) vertaling Arabisch

Heeft u een (beëdigde) vertaling Arabisch nodig? Kies dan voor vertaalbureau Context Talen. Wij vertalen uw teksten snel, goed en bovendien tegen een uitstekend tarief. 

Context Talen werkt samen met de beste vertalers Arabisch. Zij hebben een (ver)taalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Het vertalen van een technische gebruiksaanwijzing vraagt tenslotte andere kennis dan bijvoorbeeld het vertalen van een commerciële website.

Direct kennis maken met onze vertaalservice? Vraag dan hier een offerte aan.

Arabisch vertaalbureau

Als u kiest voor ons vertaalbureau voor uw Arabische vertalingen dan kiest u voor ervaring, kwaliteit, zekerheid en gemak. U levert de ekst bij ons aan en u krijgt een uitstekende vertaling op de afgesproken tijd retour. Context Talen werkt met een groot aantal vertalers Arabisch samen, wij kunnen dus altijd snel en op tijd leveren. 

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor meertalige projecten, spoedopdrachten of grote dossiers. En goed om te weten: Context Talen kan rechstreeks vertalen in Adobe Indesign en XML. Handig voor een folder of website in het Arabisch.

Beëdigde vertaling Arabisch

Onze juridische vertalers staan allemaal ingeschreven bij het  Register Beëdigde Tolken en Vertalers (Rbtv). Uw Arabische - Nederlandse stukken kunnen daardoor eenvoudigd beëdigd worden. Daarnaast kan Context Talen ook zorgen voor een apostille. Lees meer.

Wat kost een vertaling Arabisch?

De kosten voor een vertaling Arabisch hangen af van het aantal woorden en of de tekst beëdigd moet worden. Wilt u precies weten wat het vertalen van uw tekst gaat kosten? Vraag dan hier offerte aan. U ontvangt tijdens kantooruren binnen twee uur de prijsopgave.

Context Talen is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland Context Talen is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland