(Beëdigde) Vertaling Chinees

Professionele vertalingen uit en naar het Chinees, ook beëdigd en  op alle vakgebieden. Daarvoor gaat u naar vertaalbureau Context Talen. Wij leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs, snel en zeer stipt. Direct kennis maken met onze vertaalservice? Vraag dan hier een offerte aan.

Vertaler Nederlands Chinees

Context Talen werkt samen met professionele vertalers Chinees. Zij hebben een (ver)taalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Een toeristische folder in het Chinees is tenslotte iets heel anders dan een technische tekst.

Vertalingen Chinees Nederlands en Nederlands Chinees

Vertaalbureau Chinees

Als u kiest voor vertaalbureau Context Talen dan kiest u voor ervaring, kwaliteit, zekerheid en gemak. U levert de Nederlandse of Chinese tekst bij ons aan en u krijgt een uitstekende vertaling op de afgesproken tijd retour. 

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor meertalige projecten, spoedopdrachten of grote dossiers.

Beëdigde vertaling Chinees

Ook voor beëdigde vertalingen in en uit het Chinees kunt u bij ons terecht. Aktes, contracten, voorwaarden, het is geen probleem. Al onze juridische vertalers Chinees staan ingeschreven bij het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.

Wat kost een vertaling Chinees?

De prijs van een vertaling hangt af van het aantal woorden en of de tekst beëdigd moet worden. Wilt u weten wat uw vertaling Chinees Nederlands of Nederlands Chinees precies kost? Vraag hier offerte aan en u ontvangt op werkdagen binnen twee uur geheel vrijblijvend een prijsopgave.


U kunt natuurlijk ook eerst contact opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Context Talen is lid van de VViN Context Talen is lid van de VViN

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Zie ook
Ik wil een offerte ontvangen

Uitgelicht

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Dit biedt zowel praktisch als financieel grote voordelen voor onze klanten.  Lees verder voor meer informatie!

Vertaalplatform »