(Beëdigde) vertaling Duits

Professionele (beëdigde) vertalingen Duits-Nederlands of Nederlands-Duits, snel geleverd en tegen een uitstekend tarief. Dat is wat Context Talen u biedt.

Vertaler Nederlands Duits

Vertalen naar en uit het Duits gebeurt door onze professionele, goed opgeleide vertalers. Zij hebben een vertaalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Wij zoeken de juiste vertaler voor uw tekst.  Een juridisch document is tenslotte iets heel anders dan een marketingtekst in het Duits.

Beëdigde vertaling Duits

U kunt ook bij ons terecht voor beëdigde of gewaarmerkte vertalingen Duits. Al onze juridische vertalers staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers. Wij kunnen ook voor een apostille zorgen, indien gewenst.
 

Waarom een vertaalbureau voor Duits?

Een vertaalbureau kiezen voor uw vertalingen Duits biedt u de zekerheid dat uw tekst door de juiste persoon wordt vertaald en dat hij op tijd wordt geleverd. Wordt er bij ons een vertaler Duits ziek dan hebben we een gekwalificeerde collega beschikbaar die het werk overneemt. Heeft u veel haast? Dan zetten wij twee of drie vertalers voor u aan het werk. Moet uw tekst ook vertaald worden naar het Frans, Engels, Spaans etc? Context Talen heeft vertalers beschikbaar in bijna 50 talen. Wij werken met een geavanceerd systeem (het online Vertaalplatform) dat uw documenten maximale veiligheid biedt en u bovendien aantrekkelijke kortingen oplevert. 

Duits vertalen Duits vertalen

De prijs van een vertaling Duits?

Bent u benieuwd naar de prijs van een vertaling naar of uit het Duits? Vraag hier vrijblijvend offerte aan en u ontvangt binnen twee uur een prijsopgave.

Maakt u voor het eerst gebruik van onze service? Dan ontvangt u 10% introductiekorting. U kunt natuurlijk ook eerst contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Context talen is lid van de VViN Context talen is lid van de VViN

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Offerte vertaling Duits Offerte correctie Duits

Platform

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Uw teksten worden snel en consisten vertaald. Klik op de link om meer te lezen over de voordelen van ons Vertaaplatform.

Lees meer »
Zie ook