(Beëdigde) vertaling Frans

Heeft u een (beëdigde) vertaling naar het Frans of uit het Frans nodig? Kies dan voor de snelheid, kwaliteit en service van Context Talen.

Vertaler Nederlands Frans

Onze vertalers Frans zijn professionals.  Zij hebben een (ver)taalopleiding gedaan op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan medisch, juridisch, technisch of financieel. Een gebruiksaanwijzing in het Frans is tenslotte iets heel anders dan een contract.  

Gewaarmerkte vertaling Frans

U kunt ook bij ons terecht voor gewaarmerkte of  beëdigde vertalingen Frans Nederlands en Nederlands Frans. Al onze juridische vertalers Frans staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.
 

Vertaling Frans Nederlands of Nederlands Frans Vertaling Frans Nederlands of Nederlands Frans

Vertaalbureau Frans

Kiest u voor vertaalbureau Context Talen, dan kiest u voor kwaliteit, snelheid en zekerheid. U levert de Franse of Nederlandse tekst bij ons aan en de vertaling komt precies op het door u gewenste tijdstip, uitstekend vertaald, weer bij u terug.

Context Talen maakt indien mogelijk gebruik van een online Vertaalplatform dit levert onze klanten: veiligheid, snelheid en korting. Lees er alles over, volg de link.

Wat kost een vertaling Frans?

De prijs van uw vertaling hangt af van het aantal woorden en of u een beëdiging nodig heeft. Wilt u precies weten hoeveel u kwijt bent voor uw vertaling? Vraag hier vrijblijvend offerte aan en u ontvangt binnen twee uur een prijsopgave.

Context Talen is lid van de EUATC Context Talen is lid van de EUATC

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Zie ook
Offerte correctie Frans Offerte vertaling Frans

Wist u...

dat onze directeur en oprichtster zelf docent en beëdigd vertaalster Frans is geweest? Context Talen werkt vanuit ervaring en met kennis van de hedendaagse praktijk. Dat merk je direct als klant. 

Over ons »