(Beëdigde) vertaling Grieks

Heeft u een (beëdigde) vertaling Grieks-Nederlands of omgekeerd nodig? Context Talen levert professionele vertalingen Grieks voor het bedrijfsleven. Wij werken met specialisten die zowel de taal als de cultuur van het land kennen.  

Vertaler

De vertalers Grieks hebben een (ver)taalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan medisch, juridisch of technisch. Uw tekst wordt daardoor altijd vertaald door een vertaler met verstand van uw zaken.

Vertaalbureau voor Grieks

Als u kiest u voor vertaalbureau Context Talen dan kiest u voor ervaring, kwaliteit, snelheid en zekerheid. U levert de Griekse of Nederlandse tekst bij ons aan en de vertaling komt op tijd en uitstekend vertaald en met dezelfde weer bij u terug. U kunt uw teksten aanleveren in bijvoorbeeld Word, Excell, PowerPoint, Adobe Indesign.  

Wij werken met een Vertaalplatform. Waardoor onze klanten hun teksten veilig kunnen versturen, korting ontvangen bij overlap en verzekerd zijn van consistent vertaalde teksten. Volg deze link om meer te lezen. 

Beëdigde vertaling Grieks

Beëdigde vertalingen naar of uit het Grieks behoren tot onze standaard dienstverlening. Onze juridische vertalers Grieks staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers. Lees hier meer over het beëdigen van een vertaling. 

Vertalingen Grieks - Nederlands Vertalingen Grieks - Nederlands

Wat kost een vertaling Grieks?

De kosten van de vertaling hangen af van het aantal woorden en de leveringstijd. Wilt u precies weten wat uw vertaling Grieks kost? Vraag dan hier offerte aan. Op werkdagen ontvangt u binnen twee uur een prijsopgave.


U kunt natuurlijk ook eerst contact opnemen voor meer informatie. Bel met 0594 - 51 93 07 of mail vertalingen@contexttalen.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Zie ook
Offerte vertaling Grieks Offerte correctie

Uitgelicht

Context Talen maakt gebruik van een online Vertaalplatform. Dit levert onze klanten veel voordelen op. Uw vertalingen worden snel en consistent vertaald en als u teksten veel overlap vertonen, ontvangt u oplopende kortingen.

Lees meer »