(Beëdigde) vertaling Noors

Heeft u een vertaling naar of uit het Noors nodig? Kies dan voor de kwaliteit en service van Context Talen.

Vertaler Noors

Onze vertalers Noors zijn ervaren professionals. Zij hebben een (ver)taalopleiding gedaan op minimaal hbo-niveau en hebben zich gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan medisch, juridisch, technisch of financieel. Een toeristische folder in het Noors is tenslotte iets heel anders dan een contract.
 

Vertaalbureau Noors

Kiest u voor vertaalbureau Context Talen, dan kiest u voor kwaliteit, snelheid en zekerheid. U levert de Noorse of Nederlandse tekst bij ons aan en de vertaling komt precies op het door u gewenste tijdstip, uitstekend vertaald, weer bij u terug. Context Talen werkt bovendien met de nieuwste technologie op gebied van vertaalsoftware en veiligheid. Dit levert onze klanten voordelen op. Lees meer....

 

Beëdigde vertaling Noors

U kunt ook bij ons terecht voor beëdigde vertalingen Noors Nederlands en Nederlands Noors. Al onze juridische vertalers Noors staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.

Vertalingen Noors Nederlands en Nederlands Noors Vertalingen Noors Nederlands en Nederlands Noors

De prijs van een vertaling Noors

De prijs van een vertaling Noors hangt af van het aantal woorden, de levertijd en of de tekst beëdigd moet worden. Vraag hier vrijblijvend offerte aan en u ontvangt binnen twee uur een prijsopgave.

Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.
 

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Offerte vertaling Noors
Zie ook

Uitgelicht

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Dit levert voor onze klanten voordeel op, zowel wat betreft levertijden, tarieven als kwaliteit. Lees wat het vertaalplatform voor u kan betekeken.

Vertaalplatform »