(Beëdigde) vertaling Pools

Polen is een interessant land voor export. Maar hoe bereikt u uw potentiële Poolse klanten? Bijvoorbeeld door uw website en folders te laten vertalen door een professioneel vertaalbureau. Context Talen heeft een uitstekende en snelle vertaalservice en helpt u graag verder.

Vertaler Pools

De vertalers Pools van Context Talen hebben een vertaalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en hebben zich gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Een juridische vertaling Pools is tenslotte iets heel anders dan een marketing of technische vertaling. Wij maken voor u de juiste match tussen tekst en vertaler. 

Beëdigde vertaling in het Pools

Ook voor beëdigde vertalingen in en naar het Pools kunt u bij ons terecht. Al onze juridische vertalers Pools staan ingeschreven bij het Register Beëdigde Tolken en Vertalers, beëdigen is dus geen probleem.

Vertaalbureau Pools

Als u kiest voor Context Talen dan kiest u voor kwaliteit, zekerheid en gemak. U levert de Nederlandse of Poolse tekst bij ons aan en de perfecte vertaling komt op het door u gewenste tijdstip weer bij u terug.

Vertalingen Pools Nederlands en Nederlands Pools Vertalingen Pools Nederlands en Nederlands Pools

Vertaalsoftware en vertaalgeheugens

Context Talen werkt met een Vertaalplatform. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om teksten veilig en snel te laten vertalen. Bovendien levert het vertaalgeheugen van het platform aantrekkelijke kortingen op. Klik voor meer infomatie.

Wat kost een vertaling Pools?

De prijs van een Poolse vertaling hangt af van het aantal woorden, de levertijd en of de tekst beëdigd moet worden. Vraag hier offerte aan en u ontvangt tijdens kantooruren binnen twee uur een prijsopgave.

Wilt u liever eerst wat meer informatie? Bel dan gerust met 0594-51 93 07 of mail vertalingen@contexttalen.nl

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon

Wist u..

dat wij rechtstreeks in Adobe InDesign kunnen vertalen? Geen gedoe meer met het omzetten van teksten. U levert de tekst aan in InDesign en u ontvangt de vertaling in InDesign. Dat is de service van Context Talen!

Lees meer »
Offerte vertaling Pools
Zie ook