(Beëdigde) vertaling Portugees

Heeft u een vertaling Nederlands-Portugees of Portugees-Nederlands nodig? Kies dan voor de kwaliteit van vertaalbureau Context Talen.

Vertaler Portugees

De vertalers Portugees van Context Talen zijn professionals. Zij hebben een vertaalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een bepaald vakgebied. Een medische vertaling Spaans is tenslotte iets heel anders dan een financiële of technische vertaling.

Vertalingen in en uit het Portugees

Waarom een vertaalbureau voor Portugees?

Als u kiest voor een vertaalbureau dan kiest u voor kwaliteit, zekerheid en gemak. U hoeft niets zelfs te regelen. U levert de Portugese of Nederlandse tekst bij ons aan en de vertaling komt op het afgesproken tijdstip retour. U kunt bij ons ook terecht voor meertalige projecten, spoedopdrachten of grote dossiers. Meer weten? Kijk hier voor onze werkwijze.

Beëdigde vertaling Portugees

Ook voor beëdigde vertalingen Portugees-Nederlands en vice versa kunt u bij ons terecht. Onze juridische vertalers Portugees staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers.

Wat kost een Portugese vertaling?

Bent u benieuwd wat een vertaling uit of naar het Portugees kost? Vraag hier offerte aan en u ontvangt binnen twee uur een prijsopgave. Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.