(Beëdigde) vertaling Spaans

Zoekt u een goed Spaans vertaalbureau voor uw (beëdigde) vertalingen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor ieder type tekst, wij hebben Spaanse taalprofs in huis op zeer uiteenlopende vakgebieden.

Lees verder voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend offerte aan voor uw tekst. Op werkdagen ontvangt u de prijsopgave binnen twee uur in uw mailbox.

Vertalers Spaans

De vertalers Spaans van Context Talen zijn professionals. Zij hebben een vertaalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een bepaald vakgebied. Een juridische vertaling is tenslotte iets heel anders dan een technische vertaling. En het Spaans van Mexico is echt anders dan het Spaans in Spanje. Wij zorgen dat de vertaler past bij de inhoud en de doelgroep van uw tekst.

Vertaling Spaans Nederlands of Nederlands Spaans Vertaling Spaans Nederlands of Nederlands Spaans

Gewaarmerkte vertaling Spaans

Ook voor gewaarmerkte of beëdigde vertalingen Spaans kunt u bij ons terecht. Al onze juridische vertalers Spaans staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers dus het beëdigen van uw documenten is geen probleem. 
 

Waarom een vertaalbureau voor Spaans?

Als u kiest voor vertaalbureau Context Talen dan kiest u voor kwaliteit, zekerheid en gemak. U hoeft niets zelfs te regelen. U levert de Spaanse of Nederlandse tekst bij ons aan en de vertaling komt op het afgesproken tijdstip retour, in hetzelfde format als u het heeft aangeleverd. Dat geldt ook voor InDesign, PowerPoint of Excelbestanden.

U kunt bij ons ook terecht voor meertalige projecten, spoedopdrachten of grote dossiers. Meer weten? Kijk hier voor onze werkwijze.

Wat kost een vertaling Spaans?

Bent u benieuwd wat een vertaling naar of uit het Spaans kost? Vraag hier offerte aan en u ontvangt op kantooruren binnen twee uur een prijsopgave. Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.