(Beëdigde) vertaling Turks

Zoekt u een vertaling Turks? Context Talen levert al meer dan 15 jaar (beëdigde) vertalingen naar en uit het Turks. Wij hebben een zeer snelle en professionele vertaalservice met een uitstekend prijs-kwaliteitverhouding.  

Professionele Turkse vertalers

De vertalers Turks van Context Talen zijn ervaren professionals. Zij hebben een (ver)taalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau, zijn gespecialiseerd op een specifiek vakgebied en hebben minimaal drie jaar ervaring.

Vakgebieden

U kunt vertalingen in en naar het Turks aanvragen voor bijvoorbeeld juridische, medische, technische en financiële teksten. Maar we hebben ook een aantal uitstekende marketingcommunicatie specialisten voor u klaar staan. 

Beëdigen van Turkse vertaling

Ook voor voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. Onze juridische vertalers Turks staan ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en het waarmerken van een vertalingen is dagelijks werk voor ons. 

Turks vertaalbureau

Kiezen voor een vertaalbureau is kiezen voor ervaring, kwaliteit, snelheid en zekerheid. U levert de Turkse of Nederlandse tekst bij ons aan en de vertaling komt precies op tijd, uitstekend vertaald, weer bij u terug. 

Werken met een vertaalbureau betekent dat u niet afhankelijk bent van één vertaler. Als de persoon die aan uw tekst werkt, ziek wordt, dan hebben wij andere professionals achter de hand om de taak over te nemen. Context Talen werkt bovendien met een Vertaalplatform waardoor u uw teksten veilig kunt versturen en waardoor u korting ontvangt als de tekst herhaling bevat. Lees meer... 

Vertaling Turks Vertaling Turks

Wat kost een vertaling Turks?

De prijs voor de vertaling uit of naar het Turks hangt af van het aantal woorden, de levertijd, of er veel herhaling in de tekst zit en of de tekst beëdigd moet worden. Vraag hier offerte aan en u ontvangt binnen twee uur een prijsopgave voor uw tekst.

Liever eerst meer informatie? Bel met 0594-51 93 07 of mail vertalingen@contexttalen.nl. Wij helpen u graag verder.

Context Talen is lid van de VViN Context Talen is lid van de VViN

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Offerte vertaling Turks Offerte nakijken Turks
Zie ook

Uitgelicht

Context Talen werkt met een online Vertaalplatform. Lees hier welke grote voordelen dat biedt voor uw vertalingen Turks.

Vertaalplatform »