Professionele vertalingen

Professionele vertalingen, in en uit ruim dertig talen, snel geleverd en tegen een goede prijs. Dat is wat vertaalbureau Context Talen u biedt.
 

Snel een goede vertaling nodig?

Context Talen wordt door haar klanten gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit van de vertalingen en vanwege onze snelheid. Wij kunnen goed en snel werken dankzij onze uitstekende vertalers. 

Onze taalprofessionals hebben een (ver)taalopleiding afgerond op minimaal hbo-niveau en zijn gespecialiseerd op een specifiek vakgebied. Onze vertalers vertalen alleen naar hun moedertaal, zijn van onbesproken gedrag en nemen strikte geheimhouding in acht. Om ook het kleinste foutje uit te sluiten, wordt iedere vertaling nagekeken door een revisor, voordat we deze naar de klant sturen. Zo bent u altijd verzekerd van een uitstekend vertaalde tekst. 

Professionele vertaler

Wat is een goede vertaler?

De vertalers van Context Talen zijn vaklui. Zij...
  • zijn gekwalificeerde professionals
  • vertalen alleen naar hun moedertaal
  • hebben ieder hun eigen specialisme
  • houden zich strikt aan de deadline
  • werken met de nieuwste vertaalsoftware.


 

Specialistische vertaling

Wij hebben ons niet gespecialiseerd in een taal of in een onderwerp. Wij zoeken naar de juiste gespecialiseerde vertaler bij uw tekst. Natuurlijk hebben we in de loop der jaren wel veel ervaring opgedaan in bepaalde vakgebieden. Financiële, medische, technische, agrarische, toeristische en juridische teksten worden vrijwel dagelijks vertaald. 

Branchevereniging vertaalbureaus

Context Talen is lid van de VViN, de branchevereniging van vertaalbureaus. Dat betekent dat wij voldoen aan de toelatingseisen, de gedragscode onderschrijven en werken volgens de voorwaarden van de VViN. Verder kent de VViN een geschillenreglement. 

De VViN is aangesloten bij de European Union of Associations of Translation Companies (EUATC) De VViN is aangesloten bij de European Union of Associations of Translation Companies (EUATC)