Vertaalbureau Groningen

Context Talen is een Gronings vertaalbureau dat snel kan leveren en werkt vanuit Groningse degelijkheid. Wij zijn gevestigd in het Tolbert en leveren al meer dan 17 jaar (beëdigde) vertalingen over de hele wereld. Lees meer over ons op deze website of neem direct contact met ons op: 0594 - 519307. Wij helpen u graag verder.

Gekwalificeerde (beëdigde) vertalers

Vertaalbureau Context Talen levert kwaliteitsvertalingen en werkt uitsluitend met professionals. Zij zijn gekwalificeerde en hebben ieder hun eigen specialisme. Een technische vertaling van een handleiding vraagt een totaal andere aanpak dan een wervende marketingtekst.

Onze vertalers vertalen naar hun moedertaal, zijn van onbesproken gedrag en nemen strikte geheimhouding in acht. Lees meer...

Gronings vertaalbureau Gronings vertaalbureau

Vertaalspecialist

Context Talen levert vertalingen op uiteenlopende vakgebieden zoals: agrarisch, medisch, technisch, juridisch en financieel. Wij maken tijdens het vertaalproces gebruik van de nieuwste technische hulpmiddelen zodat wij uw vertalingen snel en tegen een scherp tarief kunnen leveren. Lees meer.... 

Vertalen met behulp van de nieuwste technologie

Context Talen maakt gebruik van een online Vertaalplatform. Dit is een webapplicatie waarmee wij snel, consistent, veilig en voordelig kunnen vertalen. Lees alles over ons Vertaalplatform en de vertaalgeheugens die we voor onze klanten kunnen opbouwen. 

Wat kost een vertaling?

Wilt u weten wat een vertaling van uw teksten kost? Vraag dan hier offerte aan. Op werkdagen heeft u binnen 2 uur een prijsopgave en weet u precies waar u aan toe bent. 

Context Talen is lid van de VViN Context Talen is lid van de VViN

Meer informatie? Bel 0594-519307 telefoon
Vraag hier offerte aan
Zie ook

Taalbureau

Behalve vertalingen en correctiedensten biedt Contex Talen ook taaltrainingen aan in Noordoost Nederland. Op maat gemaakt dus succes gegarandeerd.

lees meer... »