Website vertalen

Het internet is een ideaal communicatiemiddel als u gaat exporteren. Met een vertaalde website kunt u snel en relatief voordelig een grote doelgroep bereiken. Wist u dat 72% van de consumenten alleen koopt op basis van product-informatie in hun eigen taal? Mensen die in hun eigen taal over uw product of dienst kunnen lezen zullen meer vertrouwen hebben in het gebodene en eerder overgaan tot actie.

 

direct vertalen in XHTML direct vertalen in XHTML

Wilt u (een deel) van uw website laten vertalen? Bij Context Talen kan dit rechtstreeks in o.a. HTML, XML en PHP. U hoeft dus naderhand niet meer aan de opmaak te sleutelen. Dat werkt niet alleen snel maar is ook kostenbesparend.

Nieuwe website

Bent u bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website? Neem dan, liefst zo vroeg mogelijk in het proces, contact met ons op.  Wij adviseren u graag over de beste aanpak om uw nieuwe website zo soepel mogelijk in verschillende talen te ontwerpen en te laten draaien.

Taal en cultuur van belang

Wij vertalen de content van uw website niet alleen in de juiste taal maar wij houden ook rekening met de cultuur van het land waarmee u zaken wilt doen. Niet onbelangrijk, want wat in het ene land als een wervende tekst wordt opgevat, kan in een ander land immers zomaar als brutaal of zelfs beledigend gelden. Onze vertalers zorgen ervoor dat dit soort missers worden voorkomen. Uw teksten worden door hen vertaald en aangepast aan uw nieuwe doelgroep.

Website vertalers

De vertaling van uw website wordt uitgevoerd door professionele vertalers met gedegen kennis van online marketing. Wij beschikken over taalprofs in ruim 30 talen. Zij vertalen naar hun moedertaal en maken gebruik van vertaalsoftware waardoor zij rechtstreeks in HTML kunnen werken. Dit heeft als voordeel dat er een vertaalgeheugen wordt opgebouwd waardoor herhaling in de tekst niet twee keer vertaald hoeft te worden en door u dus niet twee keer betaald.

Nieuwsgierig of offerte?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via vertalingen@contexttalen.nl of bel 0594-519307. Direct een offerte aanvragen kan ook. Klik hier en u ontvangt binnen twee uur een prijsopgave.